Прес-релізи за 2017 рік

23.06.2017 Информация о начале процедуры финансовой реструктуризации
15.06.2017 на сайте Секретариата, созданного во исполнение Закона Украины «О финансовой реструктуризации», были осуществлены публикации о начале процедуры финансовой реструктуризации ООО «ВиДи Автосити Кольцевая» и ООО «ВиДи Автосити» https://fr.org.ua/ua/publikatsiyi-po-protseduri-finansovoyi-restrukturizatsiyi.html
02.06.2017 СК «ВіДі-Страхування» за результатами 1-го кварталу 2017 року продемонструвала зростання страхових премій на 31%, виплат – на 20%
Страхова компанія «ВіДі-Страхування» за результатами перших 3-х місяців 2017 року зібрала 38,7 млн грн валових страхових платежів, виплатила 22,1 млн грн страхових відшкодувань.
24.04.2017 СК «ВіДі-Страхування» за результатами 2016 року входить в ТОП-10 страхових компаній на ринку КАСКО Київського регіону
У рейтингу страхових компаній Insurance TOP за регіонами України компанія «ВіДі-Страхування» входить до ТОП-10 та посідає 7-е місце серед найбільших страхових компаній на ринку КАСКО Києва і Київської області.